Ehao Plastic Co., Ltd е високотехнолошки приватно претпријатие кое интегрира истражување и развој и производство на градежни материјали / фитинзи за цевки / калапи за инјектирање / топчести вентили.Особено ние сме еден од лидерите на UPVC топчести вавли на полето на домашниот пазар.Духот на Ехао е искрен, почитуван, иновација и враќање.Држејќи го принципот на квалитет за живот, технологија за развој и услуга за кредитирање, компанијата на клиентите им обезбедува производи со висок квалитет, одлични услуги и поволни цени.
А. Оригинален произведува со одличен квалитет и конкурентна цена.
Б. Соработка со клиентите ширум светот и многу добро познавање на пазарите.
В. По-услугите ќе бидат многу задоволни.Сите проблеми и повратни информации ќе бидат одговорени за кратко време.
Добредојдовте да не посетите!

  • 3
  • 1
  • 2
  • 4

Нови пристигнувања

Топла продажба

WhatsApp онлајн разговор!