Interplastica 2019 i Moskva (Fra 29. januar til 1. februar)

Vi planlegger å Interplastic i Krasnaya Presnya (Moskva) i Hall 2.3-B30 29. januar 2019 til 1. februar 2019. Hjertelig velkommen til å besøke oss!

 

Interplastica, den 22. internasjonale varemessen for plast og gummi, er et 4-dagers arrangement som arrangeres fra 29. januar til 1. februar på Expocentr Krasnaya Presnya i Moskva, Russland.Denne begivenheten viser frem produkter som Maskiner og Utstyr for plast- og gummiindustrien, Råvarer og hjelpemidler, Plast og gummiprodukter, Tjenester for plast- og gummiindustrien, Logistikk etc.

 

Interplastica er en internasjonal spesialisert utstilling for plast- og gummibearbeiding og regionens ledende industriplattform.Den gir en representativ oversikt over maskiner og utstyr for plast- og gummiindustrien, samt prosess- og resirkuleringsmaskiner, verktøy og periferutstyr, måle-, kontroll-, regulerings- og verifikasjonsteknologi, rå- og hjelpematerialer, plast og gummiprodukter, logistikk, lagerteknologi og -tjenester.De som deltar på Interplastica kommer primært fra plastforedlings- og kjemisk industri, samt fra maskinteknikk og brukerindustri.Den enorme internasjonale tilstedeværelsen gir fagfolk en unik mulighet til å få en omfattende oversikt over innovasjoner fra alle verdenshjørner som er spesielt skreddersydd for det russiske markedet.

 


Innleggstid: 26. januar 2019
WhatsApp nettprat!