Interplastica 2019 i Moskva (Fra 29. januar til 1. februar)

Vi har til hensigt at Interplastic i Krasnaya Presnya (Moskva) i hal 2.3-B30 den 29. januar 2019 til den 1. februar 2019. Hjertelig velkommen til at besøge os!

 

Interplastica, den 22. internationale messe for plast og gummi, er en 4-dages begivenhed, der afholdes fra 29. januar til 1. februar på Expocentr Krasnaya Presnya i Moskva, Rusland.Denne begivenhed viser produkter som Maskiner og Udstyr til plast- og gummiindustrien, Råvarer og hjælpestoffer, Plast og gummiprodukter, Services til plast- og gummiindustrien, Logistik mv.

 

Interplastica er en international specialiseret udstilling for plast- og gummibearbejdning og regionens førende industriplatform.Det giver et repræsentativt overblik over maskiner og udstyr til plast- og gummiindustrien, samt forarbejdnings- og genbrugsmaskiner, værktøj og perifert udstyr, måle-, kontrol-, regulerings- og verifikationsteknologi, rå- og hjælpematerialer, plast og gummiprodukter, logistik, lagerteknologi og -tjenester.De, der deltager i Interplastica, kommer primært fra plastforarbejdnings- og kemiske industrier samt fra maskinteknik og brugerindustri.Den enorme internationale tilstedeværelse giver fagfolk den unikke mulighed for at få et omfattende overblik over innovationer fra alle verdenshjørner, som er specielt skræddersyet til det russiske marked.

 


Indlægstid: 26-jan-2019
WhatsApp online chat!